Las en Constructie

Wij produceren verschillende Las & Constructie werkzaamheden op maat. Dit varieert van complete tekeningpakket, halffabricaat tot klein constructie werk. Wij lassen alle materiaal soorten (staal rvs en aluminium).

Plaatwerk

U kunt bij ons terecht voor het nauwkeurig bewerken van platen en plaatmateriaal. Wij leveren zowel halffabrikaten als (gecoate) eindproducten. Wij maken gebruik van technieken als (laser)snijden, knippen, walsen, zetten en bewerken met de ponsautomaat. U kunt ons inschakelen voor zowel een enkelstuk of prototype als seriematige productie.

Onderhoud & Reparatie

Gewenst onderhoud verzorgen wij ter plaatse of in onze eigen werkplaats. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot regulier onderhoud. Op aanvraag maken wij tekeningen van de gereviseerde onderdelen.

Machinebouw

TH-TS beschikt over een eigen werkplaats om het ontwerp geheel in eigen beheer te produceren. Zo kan op een snelle en efficiënte wijze een prototype of machine / product geproduceerd worden, geheel naar de wensen van de klant. Bij ons is het productieproces in goede, vertrouwde handen.

Draai & Freeswerk

Wij bewerken kunststoffen, metaalsoorten en roestvrij staal. Op onder andere conventionele en cnc machines, stukwerk en seriewerk . Alle vervaardigde stukken worden zorgvuldig nagemeten en gecontroleerd.

Revisie

Wij hebben ruime ervaring in reparatie en revisie van machines, machineonderdelen, installaties en constructies. Onze kundige vakmensen, die veel technieken beheersen, zien in elk probleem een uitdaging en voorkomen stilstand. Reparaties kunnen in veel gevallen op locatie worden uitgevoerd. Indien dit niet mogelijk blijkt te zijn, verzorgen wij indien gewenst het transport, montage en demontage. Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Montage

TH-TS is een internationaal georiënteerd montage bedrijf en kenmerkt zich door een ‘no nonsens’ mentaliteit. Wij onderscheiden ons door snelheid, effectiviteit, kwaliteit en goede bereikbaarheid. En staan altijd klaar als de klant ons nodig heeft. Ons streven is: gaan voor zichtbaar resultaat.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met TH-TS.
Al onze offertes worden uitgebracht onder Metaal Unie voorwaarden.

Wij helpen u graag verder

TH-TS
Vlijtweg 8
8191 JP Wapenveld
E: info@th-ts.nl
T: +31 (0)38 447 0893
F: +31 (0)38 444 0141